Musik & Bold på BankParken

BankParken er nu tilbage med kombinationen “Musik & Bold”, men denne gang med hovedvægten på musikken, men hvis du har lyst, så læg ud med en gang bold.

Lørdag d. 10. juni har vi sammensat efterfølgende program til jer:

Kl. 12.30 – 14.15 FC Sydvest 05 Tønder – Herning Fremad (gratis adgang med koncertbillet)
Kl. 14.30 – 17.00Danmarks Mindste Kvartet (2 x 60 minutter)
Kl. 18.15 – 20.45 The Works (2 x 60 minutter)

The Works, som har specialiseret sig i at spille rigtig god gammeldags Rock ’n’ Roll fra 50’er og 60’erne. Stilen er fra dengang tøjet var syntetisk og musikken var ægte og ikke omvendt. Real Rock ’n’ Roll med gamle instrumenter, smalt slips og fedtet hår.

Prøv lige engang at lytte til det her:

Danmarks Mindste Kvartet, som faktisk kun består af 3 musikere, men deres lydbillede svarer til, at de er fire – heraf navnet. De har en forkærlighed for de lidt nyere hits i genren rock og pop, så med 50’er og 60’erne i gode hænder hos The Works, så tager de os med videre til dem vi kender fra 70’erne og frem til i dag 👍

Også en lille smagsprøve på hvad de kan:

Så med de to bands er der lagt op til en hyggelig eftermiddag med et potpourri af god musik for enhver smag, så hang op i familie og venner, kollegaer og naboer, og tag dem med til koncert på BankParken.

Men hvorfor ikke starten dagen med fodbold! – Din koncertbillet giver dig gratis entre til kampen FC Sydvest 05 Tønder – Herning Fremad, som fløjtes op kl. 12.30.

Billetprisen for hele herligheden:  200,- pr. person – 😲 det er godt nok billigt 👍

Køb billetten IDAG her på hjemmesiden:

BankParken Tønder – Shop

Skriv et svar