Salg af smykkearmbånd skal støtte op om Klubhus 2020-initiativet

Sådan ser støttearmbåndet ud.

TSF Fodbold fejrer i år 100 år, og det bliver naturligvis fejret. Men samtidig ser man fremad, og i forbindelse med den store Masterplan for hele fritidsområdet, er en gruppe ildsjæle gået i gang med det store projekt, der hedder Klubhus 2020.  Det tænkes placeret i forbindelse med BankParken og skal udover omklædningsfaciliteter omfatte kontorer, lounge og øvrige faciliteter, og skal ikke udelukkende bruges af TSF Fodbold, men også BankParken og FC Sydvest 05 Tønder kan benytte de nye faciliteter.

Det store program går sin gang, og man arbejder på at få det økonomiske grundlag på plads.

Lidt mere symbolsk, men ikke mindre ambitiøst har initiativgruppen nu søsat et nyt støtteprojekt i form af et smykkearmbånd, der sættes til salg udvalgte steder og i byen butikker.

Armbåndet er designet af Tønder kreative sjæl Claus Scheelke, og de nu færdige  smykkearmbånd blev tirsdag aften pakket i Multisalen i Tønder Sport og Fritidscenter, hvor kunstneren præsenterede smykket og instruerede i pakningen, inden de mange FC Sydvest 05 Tønder divisionsspillere kastede sig over opgaven med at få de 500 armbånd i kasser. De blev assisteret af frivillige fra arrangørerne:  TSF, FC Sydvest og BankParken, ligesom en lille men ihærdig flok elever fra Marieskolen gav deres besyv med. Skolen ville gerne sige tak for lån BankParkens lokaler under corona-krisen.

Salg af smykkearmbånd skal støtte op om Klubhus 2020-initiativet
Armbåndets designer Claus Scheelke (tv.) sammen med Ardit Murati fra FC Sydvest 05 Tønder.

Ny struktur i 2. Division

I aften genstarter 3F Superliga – i morgen gælder det NordicBet Liga, og søndag den 14. juni forventes 2. Division at genstarte med en historisk sæsonafslutning. Klubberne er blevet enige om en turneringsstrukturændring, der blandt andet betyder, at der kun bliver to nedrykkere i år, 2020/21 bliver en overgangssæson med 28 hold, og fra sæsonen 2021/22 niveaudeles den nuværende 2. Division til to rækker med 12 hold i hver.

Læs mere på:

https://divisionsforeningen.dk/ny-struktur-i-2-division/

2. Division genstarter senest 17. juni og afslutter sæsonen 5. juli

Divisionsforeningen har på et rækkemøde med de 24 klubber besluttet, at der spilles 6 runder mere i 2. Division for at afslutte sæsonen på det bedst mulige grundlag, uanset situationen er svær, når man ikke kan nå at spille alle kampe i sæsonen. Klubber, der er med i kampen om op- og nedrykning, får mulighed for at møde de direkte konkurrenter 

Læse mere på:

https://divisionsforeningen.dk/2-division-genstarter-senest-17-juni-og-afslutter-saesonen-5-juli/

Elever fra Marieskolen får klasseværelse i Bankparken

På mandag starter Marieskolens 4. og 5. klasser igen efter en ufrivillig corona-pause. Mens de store elever starter på skolen, har 4. klasse sat kursen mod Bankparken i byens udkant. Her vil klassens to hold holde til i Bankparkens Sparekassen Bredebro Lounge samt i Familiehaven.

Da Marieskolens 4. klasse skal deles i to hold, får den ene halvdel tilholdssted her i loungen, mens den anden halvdel midlertidigt skal bruge Familiehaven som undervisningslokale. På billedet ses Marieskolens to ledere, der oppe fra loungen har glimrende udsyn til fodboldbanen.

Læs mere på:

https://jv.dk/artikel/elever-fra-marieskolen-får-klasseværelse-i-bankparken