Kom til GRATIS sommerfest med “Musik & Bold på BankParken” – 10. juni 2023

Grundet manglende billetsalg har BankParken’s bestyrelsen besluttet at ændre ovennævnte arrangement til en GRATIS sommerfest for ALLE.

Vi beklager, hvis det har skabt lidt forvirring omkring arrangementet, men håber meget på, at folk vil tage positivt imod denne beslutning, og samtidig vil være behjælpelige med at få budskabet ud, så vi kan få flest mulige med til den nu GRATIS sommerfest på BankParken.

Så tag familie og venner, kollegaer og naboen med til en hyggelig eftermiddag med ægte 50’er og 60’er Rock ’n’ Roll samt mange af de gode hits frem til i dag, når The Works og Danmarks Mindste Kvartet gæster BankParken.

Og hvorfor ikke starten dagen med en gang bold – Din koncertbillet giver ligeledes gratis entre til fodboldkampen FC Sydvest 05 Tønder – Herning Fremad inden musikken starter på friluftsscenen.

Dagens program til jer er fortsat det samme, og kan I læse mere om arrangementet og “smug-lytte” til de to bands på efterfølgende link:

Musik & Bold på BankParken – BankParken Tønder

Det eneste du/ nu skal gøre for at ”komme med til festen”, er her på BankParken’s hjemmeside under ”Shop” at indløse din gratis billet ved indtastning af rabatkoden GRATIS.

Shop – BankParken Tønder

Evt. tidligere aftalte rabat-koder er nu ligeledes blevet tilrettet, så de også vil udløse den meget favorable købspris ”kr. 0,-” 😉

Bemærk, at vi nu ligeledes har valgt af udsætte fristen for indløsning af gratis billetter, så skynd jer til tastaturet, og få bestilt billetter så længe det gratis tilbud gælder.

Vi håber og glæder os til at se ”dig og dine” til den nu GRATIS sommerfest ”Musik & Bold på BankParken“.

Skriv et svar